Video

Som en del af projektet bliver der optaget videoer med de deltagende eksperter og virksomheder. Ekspertudtalelser og virksomhedscases uploades løbende til denne side.

Skov A/S, Forsyning Helsingør, EnviDan, Geo og Sund & Bælt fortæller om deres arbejde med nye digitale forretningmodeller.

Maersk Drilling, Grundfos, Waoo, DEIF og KMD fortæller om deres erfaringer fra Big data Business Academy.

Marianne K. Knudsen, Director i Grundfos, fortæller om, hvordan de arbejder med Big Data i deres digitale booster projekt.

CHR Hansen har valgt at gøre Big Data til en del af deres forretningsstrategi og har samlet kompetencer fra både foretningsudvikling og IT i deres Big Data Office.

Ole Skovbæk, Senior Director i Danfoss, fortæller hvorfor IoT og dataopsamling er afgørende for Danfoss Cooling.

Jakob Soon Houkjær, projektleder i Waoo, fortæller om deres strategiske arbejde med churn prevention.

Casper Strange, Senior Manager, Telenor Danmark, Fortæller om deres strategiske arbejde med Big Data i Telenor.

Lien de Cuyper, ETH Zürich, fortæller, hvordan man kommer godt i gang med en Big Data strategi.

Hvordan får man succes med et dataprojekt? Forsøg i videst muligt omfang på at gøre det komplicerede simpelt… og vær ikke bange for at dele din viden med ligesindede, lyder budskabet bl.a. fra Carsten Poulsen fra DEIF

Hvordan udvælger man de rette medarbejdere til et Big Data team? CHR Hasen forklarer hvordan de konkret har grebet opgaven ad.

Forsyning Helsingør ligger som forsyningsselskab inde med rigtig meget data, som potentielt kan udnyttes i deres forretning. Hør hvilke tanker de allerede har gjort sig.

Kenneth Cukier, Data Editor, The Economist, fortæller, hvordan man kan opbygge et “Big Data SWAT Team” og hvorfor det er altafgørende at få den ledelses opbakning til Big Data projekter.

Kenneth Cukier, Data Editor, The Economist, forklarer hvorfor der er brug for initiativer som Big Data Business Academy.

Kenneth Cukier, Data Editor, The Economist, fortæller, hvordan han mener, man bedst kan kick-starter et Big Data projekt.