Kick off på Big Data Business Academy

Virksomhedsforløbene i Big Data Business Academy er skudt i gang.

VIRKSOMHEDERNE ER IDENTIFICERET

Den 21. juni 2016 blev virksomhedsforløbene i Big Data Business Academy skudt i gang. Projektets partnere, Alexandra Instituttet, CLEAN, DTU og Teknologisk Institut har arbejdet intensivt på at kortlægge specifikke virksomhedstypologier, der kategoriserer virksomheder efter deres anvendelse af Big Data, og sprede budskabet omkring projektet.

 

De 20 deltagende foregangsvirksomheder er fundet og er klar til at starte de individuelle Big Data-forløb, som blev markeret med et fælles Kick off arrangement den 21. juni hos DTU Business i Lyngby med indlæg fra Industriens Fond, CLEAN og DTU. Derudover var der fokus på at klæde virksomhederne på til forløbet, som går i gang i starten af august i form af en 2-dages inspirationsworkshop med fokus på virksomhedernes individuelle Big Data udfordringer.

 

Fakta – Oversigt over de 20 deltagende virksomheder i projektet:
A Anemo Analytics
C CBB-Mobil

Christian Hansen

Coop

D Danfoss Cooling

DISA

DEIF A/S

F Fjernvarme Fyn

Forsyning Helsingør

G Grundfos
I Innovative Business Software
K KMD
L Lemvigh-Müller
M Maersk Drilling
N NCC

NNIT

Nordea

R Royal Unibrew
T Telenor
W Waoo

 

Se deltagerne og programmet for dagen.

 

Potentialerne skal udnyttes og inspirere andre

 

De deltagende virksomheder er alle valgt, fordi de har uudnyttede data, som de er i stand til at opsamle, men som de ikke får skabt merværdi ud af og dermed endnu ikke udnytter dataene strategisk – eksempelvis til udvikling af nye services eller til udvikling af virksomheden. Igennem forløbene vil virksomhederne få indblik i Big Data værdikæden, konkrete input og løsningsforslag fra eksperter og studerende samt en opkvalificering af deres strategiske forståelse af Big Data.

I forlængelse af virksomhedsforløbene vil der blive afholdt Big Data Masterclasses, hvor de deltagende virksomheder vil dele ud af deres erfaringer og eksperter vil give inspirationsoplæg. Big Data Masterclasses vil være åbne for tilmelding for deltagere uden for virksomhedsforløbene.

 

Følg projektet

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage Big Data updates og invitationer til masterclasses her.

Hvis du ønsker yderligere information, så kontakt Projektleder Bjarke Kovshøj på bjk@cleancluster.dk eller på 3162 2900.