Nyheder

1

BDBA Master Class 6. marts hos SAP Experience Center

24-01-2018

Big Data Business Academy afholder endnu engang Master Class. Denne gang i København på SAP Experience Center. Kom til gratis workshop og få konkrete værktøjer til jeres strategiske arbejde med data.

Tilmeld dig her

Try your data med #DataForBusiness

16-11-2017

Big Data Business Academy er med til at udvikle et nyt screeningsværktøj i projektet DataForBusiness. Værktøjet er gratis og skal øge anvendelsen af data. Det forventes at op imod 500 virksomheder ventes at deltage i projektet.

Læs mere

try data
hts small

600 deltagere til BDBA sporet på High Tech Summit

16-11-2017

På dette års ”High Tech Summit” på DTU afholdte Big Data Business Academy to masterclasses, og de mest gennemgående spørgsmål var netop, hvordan man kommer i gang med digitalisering i ens virksomhed og hvilke betydninger det får.

Læs mere

Ny analyse viser øget behov for brug af Big Data i danske virksomheder

04-07-2017

En ny rapport fra projektet Big Data Business Academy belyser danske virksomheders dataparathed og deres modenhed i forhold til anvendelsen af data. Her ses det bl.a. at virksomhederne ikke altid formår at anvende deres data optimalt og forankre beslutningen om brug af data i virksomheden.

Læs mere

Data_analyse_klip
Master-Class-Banner_small

BDBA Master Class: Hvor klar er du til big data?

7-03-2017

Kom til gratis Master Class hos Alexandra Instituttet A/S, Åbogade 34, 8200 Aarhus N, den 30.marts 2017, kl. 14:00 – 17:15

 

På Master Classen vil du blive præsenteret for ny viden og resultater af et større virksomhedsstudie, som Alexandra Instituttet har udført i regi af Big Data Business Academy under Industriens Fond. Gennem øvelser på dagen får du desuden mulighed for at afprøve studiets nye indsigter på din egen virksomhed, og du vil få hjælp og inspiration til at finde nogle af de store forretningsmæssige potentialer, der kan ligge for din virksomhed i opsamling, strukturering, analyse og anvendelse af data.

Læs mere

Nyt studie skal hjælpe danske virksomheder med at udnytte værdien af data

14-02-2017

Big data og datadrevet forretningsudvikling er centrale temaer for virksomheder på tværs af brancher. Men hvad betyder det for din virksomhed, og hvor skal I sætte ind for at komme i gang med udviklingen?

Ny analyse giver værdifuld ny viden om, hvad der kendetegner danske virksomheders brug – eller manglende brug – af data. Der peges blandt andet på, at det er svært at finde tilliden til data.

Læs mere

BDBA-500x500_model_ny
bdba

Studerende bruger Big Data til at spå om sommerens ølsalg

22-11-2016

Seks virksomheder har udfordret mere end 160 studerende i efterårets Open Innovation X-finale med en bred vifte af problemstillinger. En gruppe DTU-studerende vandt 1. pladsen med en datadreven model, der kan optimere fremtidigt ølsalg for virksomheden Royal Unibrew.

Læs mere

Virksomheder sætter fuld damp på digital innovation med Big Data

05-09-2016

Pressemeddelelse: 20 danske virksomheder har netop påbegyndt et nyt unikt efteruddannelsesforløb, der skal sikre, at de får realiseret vækstpotentialet ved strategisk udnyttelse af data. Forløbet, der er søsat af Industriens Fond, startede i går og løber over de næste syv måneder.

Læs hele pressemeddelelsen

grundfos_bdba
mm_web

Chr Hansen skaber værdi med Big Data

15-08-2016

Virksomheden Chr Hansen, der producerer fødevareingredienser anvender Big Data til optimering af driften og i produktudviklingen. Se to videoer, hvor ledelse og medarbejdere fortæller, hvordan de arbejder med Big Data.

Læs mere

Big Data bliver håndgribeligt for dansk erhvervsliv

29-06-2016

20 danske virksomheder vil booste væksten gennem bedre anvendelse af Big Data. Projektet Big Data Business Academyudspringer af Industriens Fonds temaindkaldelse om Big Data. Det skal sikre, at de 20 virksomheder får realiseret vækstpotentialet ved strategisk udnyttelse af data. Projektet er drevet af partnerne Alexandra Instituttet, CLEAN, DTU og Teknologisk Institut.

Læs hele pressemeddelelsen

istock_000064788657_large
kickoff

Kick off event

21-06-2016

Den 21. juni blev virksomhedsforløbene i Big Data Business Academy skudt i gang. Projektets partnere, Alexandra Instituttet, CLEAN, DTU og Teknologisk Institut har arbejdet intensivt på at kort-lægge specifikke virksomhedstypologier, der kategoriserer virksomheder efter deres anvendelse af Big Data, og sprede budskabet omkring projektet.

Læs mere

Er I klar til datadrevet forretningsudvikling?

03-06-2016

Med projektet vil vi synliggøre, hvordan data kan anvendes som et drivmiddel for nye forretningsmuligheder, hvis virksomheder formår at løfte det op på et niveau, hvor data anvendes på tværs af organisationen. I har som virksomhed mulighed for at blive screenet.

Læs mere

Datadrevet forretningsudvikling