BDBA Master Class: Hvor klar er du til big data?

Master-Class-Banner2

Kom til gratis Master Class hos Alexandra Instituttet A/S, Åbogade 34, 8200 Aarhus N, den 30.marts 2017, kl. 14:00 – 17:15

HVOR KLAR ER DU TIL BIG DATA?

Måske er du kun lige kommet i gang med de indledende tanker om, at din forretning skal være mere datadrevet – eller måske er du allerede godt i gang med indsatsen? Kom med til Master Class og få indsigt i, hvilke konkrete områder, du kan tage fat på i arbejdet med at udvikle din virksomhed i retning af at blive mere datadrevet.

På Master Classen vil du blive præsenteret for ny viden og resultater af et større virksomhedsstudie, som Alexandra Instituttet har udført i regi af Big Data Business Academy under Industriens Fond. Gennem øvelser på dagen får du desuden mulighed for at afprøve studiets nye indsigter på din egen virksomhed, og du vil få hjælp og inspiration til at finde nogle af de store forretningsmæssige potentialer, der kan ligge for din virksomhed i opsamling, strukturering, analyse og anvendelse af data.

 

Big Data Business Academy og Alexandra Instituttet deler ud af erfaringerne fra arbejdet med big data og hjælper virksomheder med at tage næste skridt i udviklingen af deres forretning gennem brugen af data.

Vi inviterer virksomheder, der ellerede er i gang med data – eller som gerne vil det – til en eftermiddags masterclass med følgende program:

Program for Master Class

 

14:00 – 14:05 Velkommen
v/ Bjarke Kovshøj, projektleder for Big Data Business Academy
14:00 – 14:45 Fra mavefornemmelse til datamindset
Præsentation virksomhedsstudie med fokus på, hvilke udfordringer og barrierer danske virksomheder møder, når de vil arbejde med big data som forretningsmæssig “driver”.
v/ Laura Lynggaard Nielsen, Camilla Kølsen og Rasmus Bækby, Alexandra Instituttet
14:45 – 15:10 Øvelse: Hvor klar er du til big data?
15:10 – 15:25 Pause
15:25 – 16:10 Øvelse (gruppe): Udfordringer og mulighedsrum
16:10 – 16:25 Øvelse (individuel): Indsatsområder for min virksomhed
16:25 – 16:50 Opsamling på øvelser
16:50 – 17:15 Netværk og sandwich

Information og tilmelding

 

Dato 30. marts 2017, kl. 14:00 – 17:15
Sted Alexandra Instituttet A/S, Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Pris Det er gratis at deltage
Målgruppe Ledere og medarbejdere der ønsker at sætte skub i udvikling af virksomheden gennem brugen af data
Tilmelding Klik på tilmeldings knappen nedenfor
Kontakt Bjarke Kovshøj, bjk@cleancluster.dk
Arrangør Big Data Business Academy, Alexandra Instituttet

Big Data Business Academy og Industriens Fond

 

Big Data Business Academy (BDBA) arbejder for at skabe større strategisk bevidsthed om big data hos ledelsesniveauet i dansk erhvervsliv. BDBA vil gøre big data håndgribeligt og let forståeligt for danske virksomheder og ønsker at styrke Danmarks globale position inden for big data.

 

Industriens Fond har samlet bevilliget 7 mio. kroner til projektets målrettede indsats over de næste 3 år – en indsats, som drives af Alexandra Instituttet, DTU Compute, Teknologisk Institut og CLEAN.

 

 

Kontakt

 

Vil du vide mere om projektet og studiet, er du velkommen til at kontakte: Projektleder Bjarke Kovshøj, bjk@cleancluster.dk, 31 62 29 00
Senior Digital Business Strategist Rasmus Bækby, rasmus.baekby@alexandra.dk, 40 35 40 66

Logoer